Assessments door auditors

In de verzekeringswereld worden assessments uitgevoerd door auditors. Deze assessments brengen voor een verzekeringspolis de huidige situatie en het daarmee samenhangende risico van het te verzekeren object in kaart. De uitkomsten van de beoordeling zijn bepalend voor de poliskosten en voorwaarden.

Riskchanger software is voor de sector uniek om verder te professionaliseren volgens de PDCA cyclus. De beoordelingen resulteren in een uniforme beoordeling door auditors op basis van toegankelijke kennis en consequente werkwijze. Door de verkorte doorlooptijd en eenvoudigde werkmethode is het werken met onze software voor auditors aantrekkelijk. Daarnaast heeft het management de beschikking over actuele stuurinformatie die voorheen niet beschikbaar was. Al met al een uitstekende basis voor een forse professionaliseringsslag van de organisatie en een betere service naar de klant.

 


Deel via:

Wij kunnen u verder helpen

Riskchanger is een dynamische oplossing voor uw behoefte aan inventarisatie, inzicht en verbetering. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×