Inspectie en oplevering bouw

Een bouw omgeving is een complexe samenvoeging van allerlei processen. De meting van het verloop van de processen op kantoor, tijdens de prefab productie en op de bouw wordt de brede kwaliteitsmeting belangrijker. Marktontwikkelingen en wettelijke eisen dwingen bouwbedrijven steeds meer in de richting van permanente zelfinspectie en kwaliteitsmanagement. Het eenmalig signaleren en communiceren van problemen op de bouw is niet voldoende voor de toekomst. Het zal in de komende jaren gaan om het integraal meten. Een permanent proces voor alle betrokken waarbij problemen inzichtelijk worden gemaakt en acties direct ondernomen kunnen worden.

Riskchanger software maakt op volledig gestructureerde wijze permanente zelfinspectie mogelijk. Hierdoor kunnen leidinggevenden directer sturen in verbeteringen, klanttevredenheid en de faalkosten verlagen. Bepaalde probleemgebieden tijdens de bouw worden inzichtelijk en er kan gericht beleid worden gemaakt en actie worden ondernomen gericht op verbetering.


Deel via:

Wij kunnen u verder helpen

Riskchanger is een dynamische oplossing voor uw behoefte aan inventarisatie, inzicht en verbetering. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×