Strategisch risicomanagement organisatie

Voor een A-merk producent ontwikkelen wij software gericht op strategische risico-inventarisatie. Integraal risicomanagement is belangrijk voor een integere en beheerste bedrijfsvoering.

De wijze waarop een onderneming zijn strategische risicomanagement heeft ingericht (denk aan: strategie, beleid, processen, procedures, inbedding in de bedrijfsvoering, verdeling van capaciteit en verantwoordelijkheden, onafhankelijke toetsing) en de werking van het risicomanagement, waarbij het gaat om de beheersing van alle verschillende risico’s/risicogebieden in onderlinge samenhang (integraal risicomanagement) is essentieel.

Samen met partners ondersteunt de Riskchanger software de organisatie met de implementatie en realisatie van permanent strategisch risicomanagement. Afhankelijk van de urgentie van de meting, vindt rapportage zowel maandelijks, per kwartaal, per half jaar of jaarlijks plaats.

Vraag een demo aan voor meer informatie.

Bekijk hieronder de korte presentatie “Strategisch risicomanagement organisatie”


Deel via:

Wij kunnen u verder helpen

Riskchanger is een dynamische oplossing voor uw behoefte aan inventarisatie, inzicht en verbetering. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×