Riskchanger verdubbeld groei in het PO!
 
Met onze zelfevaluatie software voor zelfevaluatie, onderwijs content met nieuwe toezichtkader en PDCA cyclus hebben wij voor schooldirecteuren, stafleden, bestuurders en RvT leden een unieke eigentijdse oplossing. Onze Processenmonitor doorloopt alle essentiƫle zaken van een school en met automatische rapportages, dashboards en planningsmodule wordt u volledig ontzorgd.
 
Bekijk onze website
 
Demo aanvragen
 
 
Zelfevaluatie
 
Inzicht in processen
 
Met onze Riskchanger software kunnen de leiders van scholen en bestuurders de onderwijsprocessen monitoren. Onze actuele content is gebaseerd op alle wettelijke eisen, bestuurlijke- en schoolspecifieke afspraken.

De voordelen voor de gebruikers zijn het ontzorgen door inzicht, tijdsbesparing, actuele stuurinformatie, monitoren van de verbeteringen en focus op kwalitatieve groei.
 
 
PDCA cyclus
 
Monitoren van verbeteringen
 
Onze PDCA cyclus in de software is gebaseerd op de vier activiteiten: plan, do, check en act. Op basis van de antwoorden worden de verbeteringen zichtbaar en zorgen ze voor inzicht en de ondersteuning in de vervolgstappen.

Ook kunt op basis van de nulmeting van de audit en de verbeterpunten zien wat het verwachte resultaat gaat worden als alle punten opgelost worden.
 
Onderwijs content
 
Actueel onderwijs content
 
Riskchanger heeft de content ontwikkeld met schoolleiders, bestuurders, onderwijsexperts en Driestar Educatief. Samen hebben we ervoor gezorgd dat u een snelle start kunt maken en alle informatie aangereikt krijgt.

Het nieuwe Toezichtkader 2017 hebben wij ook verwerkt in de content. Zo kunt u proactief werken met het nieuwe beleid en uw school of bestuurskantoor stapsgewijs voorbereiden op veranderingen in beleid.
 
Waarom nu starten?
 
Van scholen wordt in 2017 verwacht dat zij de processen zelf gaan monitoren en dat zij doorgroeien boven de norm van de basiskwaliteit. Daarvoor is het belangrijk dat alle betrokkenen invulling gaan geven aan het verder ontwikkelen van de kwaliteit en meer tijd krijgen voor een open en positieve dialoog.

Door onze software en content besparen de directeuren tijd en worden zij ontzorgt op weg naar goed onderwijs. Nieuwe directeuren worden sneller ingewerkt door de beschikbare informatie, bredere scholen worden ondersteund in de veelheid van processen en de beoordeling van de inspectie komt niet meer als een verrassing.
 
Bekijk onze PO presentatie
 
Eigentijdse software en website
 
De website is ontwikkeld door het reclamebureau Moddit (www.moddit.nl) en samen met Beonder ontwikkelen wij inhoudelijk en exclusief de software. Graag willen we een aantal kenmerken van de software op een rij zetten:

* SAAS - software as a service, software die als digitale dienst wordt aangeboden
* Cloud - software is niet geĆÆnstalleerd op eigen PC of server
* Responsive - geschikt voor elk device (iPad, Smartphone of laptop)
* Google based - ontworpen op basis van de uitgangspunten van Google
* Online en offline - de software is te gebruiken met of zonder internet
* Custom software - het is mogelijk om eigen specifieke elementen toe te voegen
 
Ga naar de website
 
Demo via Skype of op locatie
 
Graag willen we u meenemen in de mogelijkheden van Riskchanger. Het zien van de software en content met een uitgebreidere uitleg betekent ook inzicht in de mogelijkheden voor uw school of bestuur.

Graag willen wij via een Skype meeting of tijdens een persoonlijke afspraak luisteren naar uw wensen, situatie en u meer vertellen over de mogelijkheden. Neem gerust contact op via de onderstaande button of bel met Pieter Hazelhoff via 06-539107575
 
Vraag Demo aan
 
 
Startpunt onderwijs.nl
 
Delen is vemenigvuldigen
 
Op het gebied van sales werken we met Robert Kunst van startpuntonderwijs.nl nauw samen. Samen bewerken we de markt door ons groot netwerk van bestuurders en managers. Elkaar versterken in onze zakelijke ambitie en waarde toevoegen door het helpen van bestuurders in het onderwijs staat voor ons centraal.
 
Lees meer
 
 
 
Digitale gesprekscyclus
 
Verbinden van informatie
 
Riskchanger richt zich op digitale inventarisatie, ook wel zelfevaluatie genoemd, in het onderwijs. Wij ontzorgen door een permanente inzicht in processen van de school en bestuurskantoor. Met onze PDCA cyclus ondersteunen wij het monitoren van verbeteringen.
 
Lees meer
 
 
Driestar Educatief Gouda
 
Kwaliteit in content
 
Het nieuwe Toezichtkader 2017 is samen met de experts van Driestar Educatief ontwikkeld. Door een langdurige samenwerking hebben ook de inhoudelijke ontwikkeling van content geborgd. Samen met hun Backoffice gaan we de komende jaren de implementaties en het beheer vorm geven.
 
Lees meer
 
 
 
Contact
 
Riskchanger
Middeldijk 38
7462 PB Rijssen
06-53910757
p.hazelhoff@riskchanger.nl
www.riskchanger.nl
 
Risk Changer
 
© Risk Changer 2016. Alle rechten voorbehouden.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.